|
| Daivings.lv raksti Raksti par scuba daivingu |

10-02-2009, 09:13 PM
|
 |
Jautājiet palīdzēšu
|
|
Pievienošanās datums: Aug 2006
Vieta: LV
Ziņojumi: 435
|
|
Halcyon atsauc apmēram 20 000 dažāda niršanas ekipējuma vienības
Halcyon sadarbībā ar ASV Patēriņa preču drošības komisiju paziņojis par apmēram 20 300 peldspējas kompensatoru un piepūšamo ierīču atsaukšanu. Šai partijai atklāti vārstu bojājumi, kas var radīt gaisa noplūdi, kā rezultātā var tikt apdraudēta nirēja dzīvība. Pagaidām gan nav informācijas vai kāds nirējs ir cietis izmantojot šos peldspējas kompensatorus.
Halcyon sadarbībā ar ASV Patēriņa preču drošības komisiju atsauc Eclipse, Evolve, Explorer, Pioneer un CCR35 peldspējas kompensatorus (BCD), kas ražoti laika posmā no 2006.gada janvāra līdz 2008.gada septembrim. Tiek atsauktas arī Halcyon piepūšamās ierīces – paceļamos maisus, marķējošās bojas, signālbojas, piepūšamos plostus. Viss atsauktais ekipējums ir ražots ASV un uz tā ir uzdrukāta Halcyon firmas zīme.
Šiem peldspējas kompensatoriem un piepūšamajām ierīcēm var rasties pārmērīgas korozijas vai rūsēšanas problēmas nerūsējošā tērauda ventiļos, kas var radīt nekontrolējamu gaisa noplūdi. Ražotājs gan uzskata, ka visticamāk bojātas varētu būt tikai dažās no atsauktā ekipējuma vienībām, tomēr, ņemot vērā potenciāli bīstamās sekas, Halcyon aicina visus nirējus, kas iegādājušies norādītajā laika posmā ražoto ekipējumu, to nodot uz bezmaksas pārbaudi, ja pārbaudes laikā tiks atklātas kādas vārstu problēmas, bojātās detaļas tiks nomainītas.
Nirēji, kuriem ir aizdomas, ka viņu īpašumā ir kāda no minētajām ekipējuma vienībām, tiek aicināti griezties pēc papildus informācijas vai nu Halcyon web lapā, vai pie Halcyon izplatītājiem. Peldspējas kompensatorus var identificēt pēc sērijas numuriem, bet piepūšamajām ierīcēm sērijas numuru nav, tāpēc tās tiks pārbaudītas pamatojoties uz to pirkšanas datumu.
Ja peldspējas kompensatoru sērijas numurs sākas ar kādu no šiem skaitļiem: 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 6A, 6B, 6C, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 7A, 7B, 7C, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, tad tos būtu jānodod Halcyon uz pārbaudi.
Halcyon atvainojas visiem par sagādātajām neērtībām.
Video pārskats par minēto ekipējumu: www.halcyon.net/opv-recall-videos
Sīkāka info: www.halcyon.net/opv-recall

10-03-2009, 02:44 PM
|
 |
Daivings.lv eksperts
|
|
Pievienošanās datums: Aug 2006
Vieta: Silakrogs
Ziņojumi: 2,180
|
|
Re: Halcyon atsauc apmēram 20 000 dažāda niršanas ekipējuma vienības
Citāts:
Sākotnēji rakstīja daivings
Halcyon sadarbībā ar ASV Patēriņa preču drošības komisiju paziņojis par apmēram 20 300 peldspējas kompensatoru un piepūšamo ierīču atsaukšanu. Šai partijai atklāti vārstu bojājumi, kas var radīt gaisa noplūdi, kā rezultātā var tikt apdraudēta nirēja dzīvība.
|
Dzhablonsikim abloms... Kaa izraadaas, pareizaas dariishanas ekipeejums pats par sevi nav nemaz tik pareizs. Tas pats kas DUI, ljaljaka lielaaka par dariishanu. Phe...

10-03-2009, 09:35 PM
|
 |
Daivings.lv biedrs
|
|
Pievienošanās datums: Nov 2006
Ziņojumi: 330
|
|
Citāts:
Sākotnēji rakstīja Hardcore
Dzhablonsikim abloms... Kaa izraadaas, pareizaas dariishanas ekipeejums pats par sevi nav nemaz tik pareizs. Tas pats kas DUI, ljaljaka lielaaka par dariishanu. Phe...
|
Pats saprati, ko uzrakstīji?
|

10-03-2009, 10:13 PM
|
|
Daivings.lv aktīvists
|
|
Pievienošanās datums: Nov 2008
Ziņojumi: 46
|
|
Citāts:
Sākotnēji rakstīja Burvis
Pats saprati, ko uzrakstīji?
|
Šķiet es sapratu....tipa kaut kas līdzīgs...."Mercedes atsaucis kādu tehnisku iemeslu dēl partiju ar mašīnām, tapēc mercedes kā tāds ir baigais mēsls, un visi, kas ar tiem brauc ir duraki"...

10-03-2009, 10:17 PM
|
 |
Daivings.lv eksperts
|
|
Vieta: Jūrmala
Ziņojumi: 918
|
|
Godīgi sakot man vienalga, kas ar ko un kādu ekipējumu katrs nirst. Katrs pamatā atbild pats par sevi un katram ir galva uz pleciem, lai paņemto to kas viņam šķiet labākais.
Es izsaku savu viedokli un cenšos to nopamatot (kā tas man sanāk ir cits jautājums).
Nav ideālas apmācības sistēmas. Visu apmācību sistēmu pirmsākumi tomēr ir meklējami armijā (ne jau mūsējā). Cik veiksmīgi ko kurš ir nokopējis tas ir cits jautājums.
Bez tam tehnika paliek tehnika. Tehnikai tāds niķis ka viņa šat tad bojājas. Iekšā neielīdīsi un visu visos veidos nepārbaudīsi. Pagaidām nav ideāla ekipējuma.
Kā teica man viens instruktors no Hurgadas. Nav svarīgi ar ko tu peldi. Ja gribi kompensatora vietā izmanto plietilēna maisiņu. Galvenais lai ar viņu (polietilēna maisiņu) mācētu perfekti un bez kļūdām rīkoties.
Pēdējo reizi ziņu laboja Jonjon : 10-03-2009 at 10:20 PM.
|

10-03-2009, 10:21 PM
|
 |
glamorous blonde
|
|
Pievienošanās datums: Nov 2007
Vieta: Rīga
Ziņojumi: 666
|
|
Citāts:
Sākotnēji rakstīja K.K.
Šķiet es sapratu....tipa kaut kas līdzīgs...."Mercedes atsaucis kādu tehnisku iemeslu dēl partiju ar mašīnām, tapēc mercedes kā tāds ir baigais mēsls, un visi, kas ar tiem brauc ir duraki"...
|
Šķiet, ka tu absolūti precīzi esi sapratis Hardcore domu gājienu. 
Tomēr pilnīgākam savas domas izklāstam, viņš vēl piemirsa uzrakstīt, ka visi GUE ir mīkstie. 
Pēdējo reizi ziņu laboja مصريه : 10-03-2009 at 10:38 PM.
|

10-03-2009, 10:26 PM
|
|
Daivings.lv aktīvists
|
|
Pievienošanās datums: Nov 2008
Ziņojumi: 46
|
|
Manuprāt nopietns "kantoris", ja pietiek drosmes un ir iespējas atsaukt tik lielu partiju tikai tapēc, ka pašiem ir aizdomas par nelielu brāķi....Cik sapratu kopš 2006. gada nevienam nekādas avārijas ar atsauktajiem ekipējumiem nav bijis. Citi ražotāji iespējams nemaz nebūtu atsaukuši, bet varbūtējos nelaimes gadījumus norakstītu uz nepareizu ekipējuma apkopi...

10-03-2009, 10:47 PM
|
 |
Daivings.lv biedrs
|
|
Ziņojumi: 330
|
|
Citāts:
Sākotnēji rakstīja Jonjon
Godīgi sakot man vienalga, kas ar ko un kādu ekipējumu katrs nirst. Katrs pamatā atbild pats par sevi un katram ir galva uz pleciem, lai paņemto to kas viņam šķiet labākais.
Es izsaku savu viedokli un cenšos to nopamatot (kā tas man sanāk ir cits jautājums).
Nav ideālas apmācības sistēmas. Visu apmācību sistēmu pirmsākumi tomēr ir meklējami armijā (ne jau mūsējā). Cik veiksmīgi ko kurš ir nokopējis tas ir cits jautājums.
Bez tam tehnika paliek tehnika. Tehnikai tāds niķis ka viņa šat tad bojājas. Iekšā neielīdīsi un visu visos veidos nepārbaudīsi. Pagaidām nav ideāla ekipējuma.
Kā teica man viens instruktors no Hurgadas. Nav svarīgi ar ko tu peldi. Ja gribi kompensatora vietā izmanto plietilēna maisiņu. Galvenais lai ar viņu (polietilēna maisiņu) mācētu perfekti un bez kļūdām rīkoties.
|
Es kautkā neiebraucu! Bija paziņojums par gļukaina produkta atsaukumu, bija stulbs komentārs un bija cilvēki, kas to saprata. Kur kāds ir kautko teicis par ekipējuma izvēli vai apmācības sistēmām?
|

10-03-2009, 11:18 PM
|
|
Daivings.lv dalībieks
|
|
Pievienošanās datums: Oct 2009
Ziņojumi: 1
|
|
Salam alejkym
Kakoj kasmar!
Mozhno podymatj eto zdesj kogo-to kasaetsa :O)
Deshovaja antireklama xoroshix pribambasov.
Dlja tex kto ne mozhet praviljno ponjatj: HALCYON ne otzivaet, a rekomendyet vladeljcam proveritj nomera i, esli nomer devaisa estj v spiske, prinesti ego texniky na proverky pryzhini klapana.
|

10-03-2009, 11:22 PM
|
 |
glamorous blonde
|
|
Pievienošanās datums: Nov 2007
Vieta: Rīga
Ziņojumi: 666
|
|
Citāts:
Sākotnēji rakstīja jurikss
Salam alejkym
Kakoj kasmar!
Mozhno podymatj eto zdesj kogo-to kasaetsa :O)
Deshovaja antireklama xoroshix pribambasov.
Dlja tex kto ne mozhet praviljno ponjatj: HALCYON ne otzivaet, a rekomendyet vladeljcam proveritj nomera i, esli nomer devaisa estj v spiske, prinesti ego texniky na proverky pryzhini klapana.
|
Aleikum u salama. 
Возвращайся домой, будеш нам тут всем пружины на клапанах проверять. 
Šobrīd skatās: 1 ( 0 dalībnieki un 1 viesi )
|
|
|
| Novērošana |
Meklēt ziņojumā |
|
|
|
| Attēlošana |
Linear Mode
|
Posting Rules