Apskatīt forumu : Suunto companion
Jafar
01-29-2007, 12:46 PM
Suunto companion gaisa kompis (tikai gaisa) baterija jauna un bonusā 1 rezerves baterija.
29119434
80Ls
Hardcore
01-29-2007, 02:35 PM
Vizuaali baig liidziigs Favor S. Gan jau ka praata loceklis iekshaa taads pat.
Jafar
01-29-2007, 03:15 PM
Vizuaali baig liidziigs Favor S. Gan jau ka praata loceklis iekshaa taads pat.
Tas tas veretu but, bet nu gribas EANx. Ja nepirks tad jau bus dubletajs.
Hardcore
01-29-2007, 05:42 PM
Man apmeeram tas pats. Ar takaa vajadzeetu kautko EANx speejiigu, bet izskataas, ka buus jaatlieliek uz iisu briidi. Jauna iegaades atlikshana gan neatcelj paardoshanas piedaavaajumu... Reizeem gribas teikt, a kapeec shaads piedaavaajiums nebij paaris gadus agraak. :) Tip, kad pats mekleeju iesaaceeja variantu.
Jafar
01-29-2007, 11:52 PM
Man apmeeram tas pats. Ar takaa vajadzeetu kautko EANx speejiigu, bet izskataas, ka buus jaatlieliek uz iisu briidi. Jauna iegaades atlikshana gan neatcelj paardoshanas piedaavaajumu... Reizeem gribas teikt, a kapeec shaads piedaavaajiums nebij paaris gadus agraak. :) Tip, kad pats mekleeju iesaaceeja variantu.
Izskatas ka sai saita tikai profi :D, jo iesaceju verki nevienu neinterese. :(
Hardcore
01-30-2007, 12:05 AM
Izskatas ka sai saita tikai profi :D, jo iesaceju verki nevienu neinterese. :(
Uz kautko taadu velk. Es gan pats peec daivu skaita ar tik taads iesaaceejs :D
Jafar
01-30-2007, 12:28 AM
Uz kautko taadu velk. Es gan pats peec daivu skaita ar tik taads iesaaceejs :D
lai gribetu EANx ka minimums ir jabut nitrox spec kursiem, kuri savulaik skaitijas 1 solis uz tehno.
Jafar & Hardcore ...ieteiktu to pašu labo veco Vytec vai Vaiper ... strādā gauge režīmā kaut pēc 150m, izejiet nelielu apmācību, un šīs sarunas atkritīs pašas no sevis :) ... plānotam niram ir divi galvenie rādītāji - laiks un dziļums.. algoritmi, ko piedāvā rokas datori ir miglā tīti.
Hardcore
01-30-2007, 12:26 PM
Jafar & Hardcore ...ieteiktu to pašu labo veco Vytec vai Vaiper ... strādā gauge režīmā kaut pēc 150m, izejiet nelielu apmācību, un šīs sarunas atkritīs pašas no sevis :) ... plānotam niram ir divi galvenie rādītāji - laiks un dziļums.. algoritmi, ko piedāvā rokas datori ir miglā tīti.
Vari buut mieriigs. Apmaaciiba ir plaanaa.
Jafar
01-30-2007, 04:51 PM
ka savu laiku teica "Macitiem, macities un velreiz macities", macamies, tikai tas tik atri nesanak, visam savs laiks.