Apskatīt forumu : Zemūdens pričendāļi...
Gints
12-23-2006, 10:41 PM
Vakar saklausīju no viedajiem vecajiem, ka PSRS armijā esot bijis tāds pričendālis, līdzīgs gāzmaskai, ko uzvelk galvā gumijas masku ar trubu, okulāriem un kaut kādu "jaščiku", kur "atrauj" kaut kādu "klapanu" un pilsonis esot varējis tusēt līdz 5 metru dziļumam zem ūdens pat līdz divām stundām... Tāds, piem., esot kā palīglīdzeklis pievienots tanku ekipāžam - teiksim, ja nu bojevaja mošina paiet zem ūdens un tur iesprūst, tad džeki šitos pričendāļus fiksi galvā un gaidot, kamēr šos kāds "atbrīvo", kas kā zināms, protams, nenotiek... No za to - estj naģežda... Varbūt Valērijs par to kaut ko tādu ir dzirdējis? :)
valery
12-24-2006, 12:50 PM
знаю. *то был изолирующий противогаз, его модификации и сейчас на вооружении....
Hardcore
12-26-2006, 12:14 AM
Taa gaazmaska nav nekas labs. Man viena taada i. Baigi jaatraapa ar izmeeru, citaadi nestaav uz gjiimja.
Valcha
12-27-2006, 10:54 AM
Taa gaazmaska nav nekas labs. Man viena taada i. Baigi jaatraapa ar izmeeru, citaadi nestaav uz gjiimja.
Varbūt var to masku kas īsti neder, uzsildīt siltā ūdenī un tad mēģināt uzstiept sejai?
Hardcore
12-27-2006, 02:56 PM
Da nu tur njemtne bezjeegaa. Taa maska ir reaals shits. Es jamo vieniigi reizeem izmantoju pashdarbnieku teaatrim par rekviziitu, ja zilonis jaateelo. Tam vinja der . Paareejam nee. Abet kastiite ar deriigu kontentu Tev ir? Ja neir kastiites, tad no taas maskas nav nekaada jeega. Parasto regulatoru vinjai nepiezandaleesi deelj konstruktiivajaam iipatniibaam. Neenu, kautko perversu vienmeer var saviedot...