PDA

Apskatīt forumu : Daivings 31.12.2009

Valcha
12-30-2009, 04:50 PM
Kā ar daivingu šī gada pēdējā dienā?

BH2
12-30-2009, 07:03 PM
Kā bij plānots - braucu ;)

olegs
12-30-2009, 09:22 PM
cikos buus pasakums :?

Skloda
12-30-2009, 09:47 PM
Kā ar daivingu šī gada pēdējā dienā?

cik zinu, tad instruktors Konstantins no Reef (kurs to lielo baseinu pirms 24.dec uztaisiija) bus pie izveidotaaa baseina ar savu baru no 10:00-13:00 31.decembrii. Vins stastija, ka esot vienojies ar Lianu par platformas izmantoshanu šajā diena. Tas taa lai nav parsteigumi, bet izdodas kopiigs Latvijas daiveru daivs ;)))

Jonjon
12-30-2009, 10:20 PM
cik zinu, tad instruktors Konstantins no Reef (kurs to lielo baseinu pirms 24.dec uztaisiija) bus pie izveidotaaa baseina ar savu baru no 10:00-13:00 31.decembrii. Vins stastija, ka esot vienojies ar Lianu par platformas izmantoshanu šajā diena. Tas taa lai nav parsteigumi, bet izdodas kopiigs Latvijas daiveru daivs ;)))
Kā ar tevi pašu (Skloda)? Ceru ka būsi? :D
Man labāk ir, bet ar mani ir minimālas izmaiņas! :(
Pie striķiša ķeksīša pēc varu pastāvēt tāpat kā pagājušoreizi. Un tas ir vissssssss. :(

Maverick
12-30-2009, 10:33 PM
Ja neuznāks tornado, cunami vai paģiras, tad es arī būšu :)

Shofja
12-30-2009, 10:41 PM
A cikos tad reāli ir tas pasākuma sākums? Visi pulcējas uz 10:00?

Shofja
12-30-2009, 10:42 PM
Ja neuznāks tornado, cunami vai paģiras, tad es arī būšu :)

Diez kas no visa tevis minētā varētu būt ticamākais neierašanās iemesls... ;)

_Lii_
12-31-2009, 12:47 AM
...kaadi, dazhi, chetri cilveeki pulceejaas 11tos ;) egliitei dazhas sveciites arii ir samekleetas ;)

Skloda
12-31-2009, 07:39 AM
Kā ar tevi pašu (Skloda)? Ceru ka būsi? :D
Man labāk ir, bet ar mani ir minimālas izmaiņas! :(
Pie striķiša ķeksīša pēc varu pastāvēt tāpat kā pagājušoreizi. Un tas ir vissssssss. :(

niirt nenirshu, bet piebraukt taisos, jo nu jau pat atrunaties nevaru hi hi - viirs slims un jaunais auto pagalmaa ;))) domaju buut klaat ap 10:30 - 11:00, taa preciizi ;)))

Valcha
12-31-2009, 08:33 AM
Kā bij plānots - braucu ;)

Tad cikos kurš īsti ierodas? :)

olegs
12-31-2009, 08:35 AM
niirt nenirshu, bet piebraukt taisos, jo nu jau pat atrunaties nevaru hi hi - viirs slims un jaunais auto pagalmaa ;))) domaju buut klaat ap 10:30 - 11:00, taa preciizi ;)))

tad jau svina svari japaker liiidzi lai buutu ko ielikt jauna auto bagazniekaa :)

Maverick
12-31-2009, 12:09 PM
Diez kas no visa tevis minētā varētu būt ticamākais neierašanās iemesls... ;)

Diemžēl notika ceturtais, maziespējamais variants un es neaizbraucu :(
Vienīgā vieta, kur šodien nirstu, ir tualetes pods.
Es jau saprotu, ka Slokā, turpat netālu platformas es būtu varējis atrast vēl vienu podu, bet ziniet - ar sparku uz viņa kaut kā neērti uzsēsties :(

Skloda
12-31-2009, 01:51 PM
Diemžēl notika ceturtais, maziespējamais variants un es neaizbraucu :(
Vienīgā vieta, kur šodien nirstu, ir tualetes pods.
Es jau saprotu, ka Slokā, turpat netālu platformas es būtu varējis atrast vēl vienu podu, bet ziniet - ar sparku uz viņa kaut kā neērti uzsēsties :(

njaa, cerams, liidz vakaram buus labi ;) lai Jaunaa gadaa vari ieiet godam ;))

P.s. sveciites egliitee tad laikam oficiali ir iedegtas ;)) laika apstakli muus lutinaaja ;)

BH2
12-31-2009, 02:44 PM
Laimīgu Jauno Gadu :D

http://s43.radikal.ru/i100/0912/fe/140928430e72.jpg (http://www.radikal.ru)
http://i079.radikal.ru/0912/3b/b1f87b905beb.jpg (http://www.radikal.ru)

marisliepins
12-31-2009, 03:08 PM
HO HO HOOO!!!
Laimigu visiem sho Jauno Tigergadu!
Un lai superjautrs pasaciens tiem laimigajiem , kas shodien satusees!?
:)P.S. es veel nekaadigi pie atslabinashanas neteku, darbs un remonts= navigi jauts apvienojums!?

BH2
01-01-2010, 12:59 PM
Labsrīts :D

Vakardienas īss atreferējums:
No paša rīta pēc 8.00 saņemu zvanu no Maverix – abloms – šamais sēžot jau no pieciem uz poda un nav noraujams nost, tātad viss sarunātais aprīkojums pa pieskari. Vienīgais ko Mavs piedāvā ir braukt uz Sloku un turpināt sēdēt uz poda Sloka... Hmmm, kā gan viņš to iedomājas izdarīt sausajā tērpā un zem ūdens...
Tālāk seko zvans Līgai – atkal abloms – ši nav izceļama no gultas, nebraukšot uz Sloku... Nu ko, nāksies braukt cauri visai Rīgai pie viņas pēc aprīkojuma. Sēžos mašīnā un .... Upssss, no mana Sūnu ciema vēl neviens nav braucis laukā, sniegs sasnidzis Ojojoiiii, kaut kā slidinoties un šķurējot sniegu tieku laukā un jau pēc krietnas pusstundas tomēr savācu no Līgas vismaz aprīkojumu, Līga paliek guļot saldi tālāk gultā... pirms desmitiem esmu mājās un gaidu _Lii_, ar ko sarunāts 10.00 vēl uzpīpēt un tad doties uz Sloku. Pienāk 10.00, no _Lii_ ne miņas. Pienāk īsziņa no _Lii_ ka kavēšoties 20 min, lai pakojot pīpi līdzi. Ok. Protams ne 10.20 un pat ne 10.30 _Lii_ vēl nav, nu kā jau sievietēm pienākas, kavējas krietnu pusstundu. Rezultātā ap 10.45 tomēr izbraucam no manis un tad sākas - ceļi piesniguši un pilns ceļš ne tikai ar čaiņikiem un čibrikiem – onkuļiem kas brauc pa ceļu uz 30 km/h, bet pat jauni džeki ar BMW nekustas ātrāk. Saņemu zvanu no Oļega, ka šis jau Slolā, ko mēs čammājieties.... Infa tiek pasniegta arī _Lii_, kas nu tagad visus šos čaiņikus lamājot visādos necenzētos vārdos mēģina apdzīt gan pa labo, gan kreiso pusi. Turos kā vīrs, mēģinu neizrādīt, ka ja tā turpināsim braukt, tad drīz līdzināšos Maverikam, un steigšus vajadzēs uz .....
Tā tomēr laimīgi nonākam Slokā, kur viss lielais tusis ar Kostju un visu viņa lielo atbalstītāju komandu jau tusē pie āliņģa. Steigšus ģērbjos un jau pēc 10 min. dodamies uz āliņģa pusi. Es eju pa priekšu, aiz manis pa taciņu _Lii_, Oļegs lepni brien pa sniegu blakus _Lii_ jautri čalojot. Gandrīz jau aizejot līdz āļinģim, pēkšņi aiz muguras atskan lūztoša ledus skaņa..... atskatos, Oļegs līdz pusei ielūzis ledū.... atkārtējo līdzjutēju sejās izmisums, līdzīgs kā filmā „Nāves ēna”.... sajūta tāda ka tūlīt ielūzīs viss apkārtējais ledus un mēs visi pazudīsim zem ūdens.... Oļegs ar vāveres veiklību tikt fiksi ārā no ūdens pats, un pat neko nav ūdenī pazaudējis, telefons, atslēgas uz vietas. Beigās sapratām, ka šis ielūzis blakus izcirstajā mazajā āliņģī, kas viltīgi bija apsnidzis ar sniegu. Līdzjutēju bariņš gan fiksi pazūd no ledus virsmas...
Rezultātā Oļegs tiek pie sausām zeķēm un pasākums turpinās. Alinģī kā zivis peras gandrīz visi Kostjas kluba biedri, tusiņš ar eglīti uz platformas iet pilnā sparā. Ko es, fiksi aprīkojums uz muguras un ūdenī iekšā. Kārtējo reizi – free flow, bet tie jau ir nieki ar saņemto prieka sajūtu zem ūdens pie eglītes. Mēģinu vēl uzstādīt līdzpaņemtās ķīmiskās lampiņas, bet vai nu viņām par aukstu vai kas, tās tā vāji vien blāzmo. Vēl pāris kadri zem ūdens pie eglītes un man pietiek. Lienu laukā.
Pasākuma nobeigumā neiztrūkstošā ūdenspīpe, Sklodas jaunā auto novērtēšana, pāris kopējie foto pie āliņģa, un var teikt – gads aizvadīts godam.
Paldies par jautro kompāniju un Jaunais gads var sākties.
Lai izdodas. Lai izdodas iecerētie projekti gan Slokā, gan arī pārējie.

Valcha
01-01-2010, 02:35 PM
Nu bh2 gājis diezgan faini. :)

مصريه
01-03-2010, 11:17 AM
Labsrīts :D
....Līga paliek guļot saldi tālāk gultā...

Nu nevajadzēja jau uzreiz tik skaļi un visiem. :D :D

olegs
01-03-2010, 11:55 AM
vaidzeeja vaidzeeja lai visi zin kaada tu gulava :)

BH2
01-03-2010, 12:18 PM
Nu nevajadzēja jau uzreiz tik skaļi un visiem. :D :D

... tikai tīrā patiesība ... ;)

_Lii_
01-04-2010, 10:42 AM
wo wo - BH2 ir pljaapa, visiem jau nebija jaazin ka es, un cik ilgi kaveeju!!! Buutu man pagalmu no sniega atbriivojis, buutu es aatraak!!! (un uz shoferiem es nelamaajos, es tikai paskubinu) :p

BH2
01-04-2010, 02:23 PM
http://www.youtube.com/watch?v=xkzpXpV6B1g

Shofja
01-04-2010, 09:05 PM
http://www.youtube.com/watch?v=xkzpXpV6B1g

Movie laba :) tik dikti fiski gan tu ap to eglīti peldēji augšā-lejā-augšā-lejā :D