Apskatīt forumu : Zemūdens pasaule bērniem.
مصريه
12-05-2008, 10:59 AM
Piedāvājam Jūsu uzmanībai programmu PADI Bubblemaker, kas paredzēta, lai iepazīstinātu bērnus ar zemūdens pasauli. Tās ietvaros bērni, uzvelkot aprīkojumu, peld baseinā nelielā dziļumā un instruktora pavadībā. Nodarbības notiek rotaļu formā. Lai pirmā niršana paliktu atmiņā, pēc nodarbības bērniem tiek pasniegts diploms un apliecība. Nodarbības ilgums ir 60 minūtes, no kurām 30 minūtes ūdenī. Vienas nodarbības cena ir 25 Ls.
Gaidīsim Jūs un Jūsu bērnus mūsu daivinga centrā "Baltijas Ronis". Jautājumi un pieteikšanās pa tālruni 29615907 Žanna
Hariņš
12-05-2008, 05:24 PM
Apsveicam... nākotnei jabūt !!!
Hardcore
12-05-2008, 05:39 PM
Vieniigi es nez kaa ir ar to bubblemaker. Vai tieshaam PADI ir tikai viena nodarbiiba? Cik zinu, tad SSI ir pat vesels kurss beerniem - Scuba rangers saucas. Tiesa, tur ir vairaaki kvalifikaacijas liimenji un cena arii nav gluzhi 25 lati. Shis iznaak vairaak taads try scuba beerniem, kaut gan arii labi :) Vismaz saaks uz daudzaam lietaam raudziities kudii sakariigaak.
مصريه
12-05-2008, 06:15 PM
Vieniigi es nez kaa ir ar to bubblemaker. Vai tieshaam PADI ir tikai viena nodarbiiba? Cik zinu, tad SSI ir pat vesels kurss beerniem - Scuba rangers saucas. Tiesa, tur ir vairaaki kvalifikaacijas liimenji un cena arii nav gluzhi 25 lati. Shis iznaak vairaak taads try scuba beerniem, kaut gan arii labi :) Vismaz saaks uz daudzaam lietaam raudziities kudii sakariigaak.
Cienījamais Hardcore, varbūt ir vērts iegūt pilnīgāku informāciju un tad iesākt diskusiju par to, kuras programmas bērniem ir lietderīgākas - PADI vai SSI?
Hardcore
12-05-2008, 08:40 PM
Cienījamais Hardcore, varbūt ir vērts iegūt pilnīgāku informāciju un tad iesākt diskusiju par to, kuras programmas bērniem ir lietderīgākas - PADI vai SSI?
Nu luudz paraadiit, kuraa vietaa es kaut ar pus vaardu esmu runaajis par vienas vai otras programmas lietderiibu? Tiesa, apluukojot PADI bubblemakers sadaļu tur nudien peec 60 min nodarbiibas vinji sakaas esam apmaaciijushi beernu. Hmmm... Par Zhannas kvalifikaaciju neshaubos, bet PADI pieeja man neshkiet iipashi nopietna. Piedodiet atvainojiet, ja kaadu ljot aizskaaru.
Maverick
12-06-2008, 05:55 PM
Nu īsāk sakot - introdaivs bērniem :) Ne gluži tāds konveijers, kā Ēģiptē, vairāk kā par introdaivu šo pasākumu nosaukt mute neverās :)
Maverick
12-06-2008, 06:02 PM
Bet nu arī tādiem ir tiesības būt šajā pasaulē :)
Seahorse
12-06-2008, 07:07 PM
No cik gadiem pieejams shis pasaakums beernam? Kuraa baseinaa un apmeeram kuros laikaos, dienaas var sarunaat sho pasaakumu?
مصريه
12-06-2008, 07:26 PM
No cik gadiem pieejams shis pasaakums beernam? Kuraa baseinaa un apmeeram kuros laikaos, dienaas var sarunaat sho pasaakumu?
Programma Bubblemaker paredzēta bērniem no 8 gadu vecuma. Nodarbības notiek Kauguru baseinā. Par nodarbību laikiem vajadzētu personīgi vienoties ar Žannu, pieļauju, ka tie varētu būt brīvdienu rīti. Pēc programmas Bubblemaker bērniem ir iespējams turpināt apmācību bērnu programmā PADI Seal Team.
Hardcore
12-06-2008, 07:42 PM
Programma Bubblemaker paredzēta bērniem no 8 gadu vecuma. Nodarbības notiek Kauguru baseinā. Par nodarbību laikiem vajadzētu personīgi vienoties ar Žannu, pieļauju, ka tie varētu būt brīvdienu rīti. Pēc programmas Bubblemaker bērniem ir iespējams turpināt apmācību bērnu programmā PADI Seal Team.
Vo, ar shaadu infu arii uzreiz vajadzeeja saakt :)
مصريه
12-06-2008, 08:12 PM
Vo, ar shaadu infu arii uzreiz vajadzeeja saakt :)
Nē, nevajadzēja, jo piedāvājums ir par programmu Bubblemaker, nevis programmu Seal Team.