PDA

Apskatīt forumu : Hurgada 27.08.-05.09.2008.

Shofja
08-21-2008, 10:39 AM
Neliela grupiņa daivings.lv foruma dalībnieku ir ieplānojuši laikā no 27.augusta līdz 5.septembrim doties panirt uz Sarkano jūru.
Varbūt kāds vēlas pievienoties?

Lidojums Viļņa - Hurgada - Viļņa
transfērs no lidostas uz viesnīcu un no viesnīcas uz lidostu

# Viesnīca "Hor Palace" 2* vai 3* (kā nu kuram tūroperatram), HB (brokastis + vakariņas) - cena 1/2 DBL 299.00 Ls + 38.00 Ls (degvielas nodevas); SGL 347.00 Ls + 38.00 Ls

# otrs variants - viesnīca "Sea View" 1* vai 2* (kā kurā internetsaitā), HB - cena 1/2 DBL 247.00 Ls + 38.00 Ls; SGL 271.00 Ls + 38.00 Ls
Protams, ir arī citas viesnīcas par citām - augstākām cenām.

Papildus vēl - Ēģiptes vīza (pērkam ielidojot) 15$, niršana (1 diena = 2 daivi ~35$ (cenā - daivbots, baloni, svins, daivgigs, pusdienas)), ceļš Rīga - Viļņa - Rīga.

Ja kādu ieintersēja - ziņojiet šeit :)

P.S. Sarkanajā jūrā ūdens esot ap +29C... :)

Valcha
08-21-2008, 11:55 AM
Es braukšu, filmēšu uz video arīdzan. :)

Draugos arī ielikām, tiem daiveriem kas tur dzīvo:
http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=142892

Arnoo
08-22-2008, 11:58 PM
Es braukšu, filmēšu uz video arīdzan. :)

Draugos arī ielikām, tiem daiveriem kas tur dzīvo:
http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=142892

A varbūt man ar aizlaist-:)?, kur plānojat apmesties?

Shofja
08-23-2008, 10:14 AM
Ja ir iespēja un vēlēšanās - pievienojies :) Tikai uzreiz teikšu - ja pareizi esmu sapratusi, Tu parasti Hurgadā nirsti ar "Sadko", bet mēs redz esam paredzējuši nirt savā daivcentrā. Un daivcentru nemainīsim. Vismaz es noteikti uz "Sadko" ne-ne.
Viesnīcas ir minētas tekstā, bet jāpiebilst, ka ja ierodoties, kas nepatiks, pastāv iespēja pārvākties uz citu viesnīcu :)

Arnoo
08-23-2008, 11:23 AM
[QUOTE=Shofja;14851]Ja ir iespēja un vēlēšanās - pievienojies. Tikai uzreiz teikšu - ja pareizi esmu sapratusi, Tu parasti Hurgadā nirsti ar "Sadko", bet mēs redz esam paredzējuši nirt savā daivcentrā. Un daivcentru nemainīsim. Vismaz es noteikti uz "Sadko" ne-ne.
Viesnīcas ir minētas tekstā, bet jāpiebilst, ka ja ierodoties, kas nepatiks, pastāv iespēja pārvākties uz citu viesnīcu

-:), Shofja, vai tad Daivings.lv ir savs daiv centrs/klubs Hurghadā???, nezināju gan, tad jau būs jāievērtē-:)
Ar ko tad Sadko Tev ir pāri nodarījis?!
Par viesnīcām nav problēmu, zinu vairākas, kur uz sitienu tieku iekšā, pazīstami menedžeri strādā, bet brīva voieta ir vienmēr, visās viesnīcās.

Shofja
08-23-2008, 11:43 AM
-:), Shofja, vai tad Daivings.lv ir savs daiv centrs/klubs Hurghadā???, nezināju gan, tad jau būs jāievērtē-:)
Ar ko tad Sadko Tev ir pāri nodarījis?!
Par viesnīcām nav problēmu, zinu vairākas, kur uz sitienu tieku iekšā, pazīstami menedžeri strādā, bet brīva voieta ir vienmēr, visās viesnīcās.

Savs ne savs, bet ir jau gadu gaitā pārbaudīts daivcentrs uz kuru vienmēr braucam nirt.
Par Sadko - katram savs viedoklis - vienam patīk, citam ne. Pāri man gan neko par laimi viņi nav nodarījuši :)
Bet savādāk - ja ir iespēja tiešām varam Hurgadā satikties. Būs atkal kārtējais daivings.lv tusiņš :)

Arnoo
08-23-2008, 12:07 PM
Savs ne savs, bet ir jau gadu gaitā pārbaudīts daivcentrs uz kuru vienmēr braucam nirt.
Par Sadko - katram savs viedoklis - vienam patīk, citam ne. Pāri man gan neko par laimi viņi nav nodarījuši :)
Bet savādāk - ja ir iespēja tiešām varam Hurgadā satikties. Būs atkal kārtējais daivings.lv tusiņš :)

OK, jāpaskatās, kas ar laikiem un kas ar lidmašīnām-:), kas zin, kas zin-:)

Hardcore
08-23-2008, 11:33 PM

Hmmm, kas citur vareetu buut taads savaadaaks un labaaks, ka Sadko nav? OK, var nepatikt baroshana, katram savas iipatniibas. Tachu sava kaartiiba vinjiem tur ir un es piecu dienu laikaa nenoveeroju neko taadu iipashu, kas buutu galiigi un absoluuti nepareizi. Ja nu vieniigi kaadaa reizee buus bijis suudiigaaks gaiss.

olegs
08-24-2008, 10:30 AM
nu pietiek jau vien ar to ka ir slikts gaisss,lai nomainiiitu daivcentru :)

Arnoo
08-24-2008, 10:38 AM
nu pietiek jau vien ar to ka ir slikts gaisss,lai nomainiiitu daivcentru :)

NU nezinu, nezinu, ar SADKO nirstu jau gadus piecus, nekad neesmu pamanījis, ka viņiem būtu slikts gaiss, nu bet, gadīties jau vienmēr var, bet kaut kā neticās, personīgi esmu redzējis kā pilda gaisu SADKO, tas tiek filtrēts caur diviem filtriem, filtri tiek mainīti reizi divās nedēļās....

Incis
08-24-2008, 01:02 PM
Te tagad katrs aizstāves "savu" daivcentru? Ja braucam kopā (27.08- 5.09 )būs iespēja panirt ar citem un salīdzīnāt.

Shofja
08-26-2008, 11:37 AM
Ieinformēju - daivings.lv grupa no 27.08.-05.09. Hurgadā būs apmetusies viesnīcā "Moon Valley". Pēc daiva visus varēs satikt coffee shop - restorānā "Mr.Sam" (tieši blakus viesnīcai "Roma") :)