Apskatīt forumu : BCD josta
Valzive
03-10-2008, 11:17 PM
Varbūt kādam ir vecs BCD, kuru jāmet ārā? Es labprāt nopirktu BCD jostu, ar ko stiprina balonu klāt.
Jafar
03-10-2008, 11:37 PM
Varbūt kādam ir vecs BCD, kuru jāmet ārā? Es labprāt nopirktu BCD jostu, ar ko stiprina balonu klāt.
Vai sadu jostu nevar iegut pie maksa?
Tam nevajadzetu but lielai problemai.
Valzive
03-11-2008, 09:01 AM
Vai sadu jostu nevar iegut pie maksa?
Tam nevajadzetu but lielai problemai.
Nezinu. Ja godīgi, tad ne reizi neesmu bijis pie Maksa.
Jaunu jau var dabūt ikvienā veikalā, bet tā sū...a josta maksā ap 20Ls. Domāju - varbūt var dabūt lētāk:D
Jonjon
03-11-2008, 09:06 AM
Nezinu. Ja godīgi, tad ne reizi neesmu bijis pie Maksa.
Jaunu jau var dabūt ikvienā veikalā, bet tā sū...a josta maksā ap 20Ls. Domāju - varbūt var dabūt lētāk:D
Nopirku atsevišķi metāla sprādzes, siksnu un sašuvu. Precīzi neatceros bet laikam rezultātā sanāca kaut kur uz pusi lētāk.
Burvis
03-11-2008, 09:10 AM
Pašlaik baidos samelot, bet pie Maksa tādu pirku laikam par ~10Ls. Pie tam ar metāla sprādzi. Veciem BCD 99% sprādze ir no plastmasas. Un tākā siksna man bija vajadzīga svina stiprināšanai pie balona un vienam BCD to plastmasas sprādzi jau biju salauzis, tad izvēlējos metāla.
Valzive
03-11-2008, 09:26 AM
Pašlaik baidos samelot, bet pie Maksa tādu pirku laikam par ~10Ls. Pie tam ar metāla sprādzi. Veciem BCD 99% sprādze ir no plastmasas. Un tākā siksna man bija vajadzīga svina stiprināšanai pie balona un vienam BCD to plastmasas sprādzi jau biju salauzis, tad izvēlējos metāla.
Kā reizi man arī tā josta nepieciešama tam pašam mērķim. Nezināju, ka eksistē arī ar metēla sprādzi. Bet tad jau būs jāiebrauc pie Makša kādreiz.
GatisV
03-12-2008, 05:31 PM
Metāla sprādze Batiskafā maksā 8.2 Ls, bet pašlaik viņas tur nav , jo es nopirku pēdeejo... ha...ha
Lūdzu visiem piedot man par laikam jau ļoti stulbu jautājumu, bet kur tas ir - pie Maksa? Un ko tur var nopirkt?
Hardcore
03-12-2008, 09:55 PM
Pie Maksa ir vairumbaaze veikals sauc kaa gribi peec vaarda Laasa 100 un atrodas Riigaa, Daugavpils ielaa 51. Tas i gandriiz pie dzelzcelja. Maks aka Maksims ir cilvis, kas tur njemaas ar daivinga shnjagu. BTW itin kvalitatiivi veic ekpeejuma apkopi, vismaz cik tas attiecas uz hidroteerpiem.