Apskatīt forumu : Par brīvdienām.
Jonjon
12-21-2007, 02:50 PM
Varbūt pa brīvdienām kāds taisās jeb grib ienirt tepat pie Rīgas ūdeņos. Man vajaga Bady un šo to notestēt. Ceru uz atsaucību.
Hardcore
12-21-2007, 03:35 PM
Varbūt pa brīvdienām kāds taisās jeb grib ienirt tepat pie Rīgas ūdeņos. Man vajaga Bady un šo to notestēt. Ceru uz atsaucību.
Principaa kaadu reizi vareetu, tikai jaasalaago laiki ar beernu izveshanu pastaigaa u.t.t. ibo sieva nedriigst ratus stiept. Nujaa, prefereetais uudens tilpums ir Slokas karjers.
Valcha
12-21-2007, 08:51 PM
Kur bija domā panirt?
Jonjon
12-21-2007, 09:52 PM
Kur bija domā panirt?
Tuvākajos testa poligonos:
Sloka 1
Sloka 2
Saulrieši.
Kas tev labāk patīk?
Valzive
12-21-2007, 09:57 PM
Bļin, šoreiz laikam es nevarēšu, lai gan gribās ienirt vairāk nekā ēst. Ņemot vērā slikto redzamību Sauriešos, brauciet labāk uz vienu no Slokas karjeriem. Lai gan kas to lai zin, kāda redzamība tagad būs slokā, bet pirms kāda mēneša bija kādi 8m.
Koroče - lai jums labs niriens.
Jonjon
12-22-2007, 11:11 PM
Tuvākās trīs dienas nekas man nakas nesanāk, bet ideja paliek spēkā.
vakar sabijaam juuraa :), reaali skarbaakais beidzamo laiku daivs... viļņu augstums ap 1,5-2m, gaisa temperatūra ap +4C, ūdens ap+3C, redzamība ..hi hi hi..50cm ... tik "brīnišķīgi" sen nebija pavadīti Ziemassvētki ...
Hardcore
12-24-2007, 11:44 AM
vakar sabijaam juuraa :), reaali skarbaakais beidzamo laiku daivs... viļņu augstums ap 1,5-2m, gaisa temperatūra ap +4C, ūdens ap+3C, redzamība ..hi hi hi..50cm ... tik "brīnišķīgi" sen nebija pavadīti Ziemassvētki ...
Nujaa, veejelis jau ar visu laiku turaas. I saskalinaajs to bljodu putaas. Es gan bi bish izbriiniits par slikto redzamiibu Saurieshos. Vispaar, laikapstaaklji pilniigs suck :( Vareej labaak uzsalt kaartiigs ledutish, lai var zemledus nirienus taisiit.
Jonjon
12-24-2007, 01:15 PM
vakar sabijaam juuraa :), reaali skarbaakais beidzamo laiku daivs... viļņu augstums ap 1,5-2m, gaisa temperatūra ap +4C, ūdens ap+3C, redzamība ..hi hi hi..50cm ... tik "brīnišķīgi" sen nebija pavadīti Ziemassvētki ... Neredzu nekā ekstrēma. Normāls daivs. Vai tāds būs pirmais vai pēdējais. Tāda ir tā Baltijas jūra. Pats šito prieku nesen izbaudīju.
Dolphin
12-24-2007, 01:52 PM
Neredzu nekā ekstrēma. Normāls daivs. Vai tāds būs pirmais vai pēdējais. Tāda ir tā Baltijas jūra. Pats šito prieku nesen izbaudīju.
Ekstrēms vai nē-to katram pašam spriest, bet apstākļi skarbi, vismaz manā skatījumā!
_Lii_
12-24-2007, 09:36 PM
dulliem dulli darbi :D ceru ka nekas veertiigs neapsala :p
Shofja
12-24-2007, 11:18 PM
es teiktu, ka ekstrēmi... mani, laikam, diez vai kādam izdotos, vismaz pagaidām, pierunāt nirt šādos apstākļos.....
nu bet tiem, kas šādā daivā piedalījās, atliek teikt tikai - VISU CIEŅU!!! :)
GatisV
12-29-2007, 12:06 AM
Nu sanaaca ar... es jau ar aprieku buutu piedaliijies... bet biju pasleepot aizlaidies.....varbuut siniis briivdienaas ir kaadi gribeetaaji.....labprat uz VOLVO ienirtu intreses peec...
P.S. visiem prieciigus pagaajusos un naakamos sveetkus , un lai naakamgad buutu daudz labu daivu katrai gaumei....