PDA

Apskatīt forumu : Foto galerija neuzvedas kā vajag

n_ormunds
12-12-2007, 08:21 PM
liku bildes, ilgi nekas nenotika, rezultata dublikati. vai nevar uztaisit ta lai pats varetu kadu bildi izdzest

Valcha
12-18-2007, 12:21 AM
liku bildes, ilgi nekas nenotika, rezultata dublikati. vai nevar uztaisit ta lai pats varetu kadu bildi izdzest

Kura ir tā galerija, nevarēju atrast dubultā.

Lady
12-18-2007, 02:17 PM
es jau sen esmu dusmiiga uz to galeriju, viss, bildes vairs nelikshu, nav ko chakareet sev nervus :P

Valcha
12-18-2007, 03:01 PM
es jau sen esmu dusmiiga uz to galeriju, viss, bildes vairs nelikshu, nav ko chakareet sev nervus :P

Lady, kas tieši nenotiek galerijā? Tec un Shofja salika bildes, viņiem viss sanāca

Shofja
12-18-2007, 03:38 PM
Lady, kas tieši nenotiek galerijā? Tec un Shofja salika bildes, viņiem viss sanāca

zini, man galerijā arī sākumā īpaši labi nesanāca bildes salikt... tur bija kaut kāds gļuks.... :(

Dolphin
12-18-2007, 03:55 PM
Arī es nesūdzos-cik esmu licis bildes galerijā-viss sanāca OK. Vienigais tukums, ka pats nevar izdzest bildi ja sadomā...

n_ormunds
12-18-2007, 09:00 PM
Kura ir tā galerija, nevarēju atrast dubultā.

galerija ir irija, daivings, kaut ka jau vareja uztaisit, lai tas kas bildi ielicis var ari izdzest, vel nedaudz kaitina ka katra bilde obligati japaraksta, varetu kopejo aprakstu albumam. piemeram izveido albumu, uzraksti un saliec bildes, butu ertak.