Apskatīt forumu : arī kaut kas no daivinga noder tur, kur nu nemaz nav ūdens
Shofja
11-03-2007, 07:53 PM
šodien pēcpusdienā braucot no laukiem ceļa posmā Rēzekne - Jēkabpils, kādus 40km pirms Jēkabpils ielidojām grāvī... Sanesa mašīnu uz slidenā ceļa (sniegs bija sācis snigt...), pāris reizes pavirpuļojām uz ceļa, tad apmetām kūleni un finālā atradāmies grāvī, paralēli ceļam, uz jumta... Kāpēc es te to visu stāstu? Nu tāpēc, ka:
1) vienmēr piesprādzējieties (nezinu, kā būtu, ja mēs visi nebūtu piesprādzējušies, bet tā - karājāmies drošības jostās ar galvu uz leju);
2) tie, kas vēl nav nomainījuši vasaras riepas uz ziemas - dariet to laicīgi (mēs nākamnedēļ plānojām to tikai darīt... lūk arī sekas...)
3) noderēja daivingā iemācītā formula "APSTĀJIES, NOMIERINIES, PADOMĀ, RĪKOJIES" - vismaz uz mani tas nostrādāja, nekādas panikas, mierīga un secīga darbošanās, lai tiktu laukā.
Un, protams, paldies tiem šoferīšiem, kuri piestāja un palīdzēja, īpašs paldies Sergejam, kurš mani atveda līdz Ogrei (pārējie palika gaidot evakuatoru, bet mani, lai nemaisos pa kājām, aizsūtīja mājās...)
Brauciet uzmanīgi!!!
Dolphin
11-03-2007, 08:08 PM
LABI, ka viss laimigi beidzas! :)
Jonjon
11-03-2007, 09:46 PM
Izmantoju laika ziņas no Windguru, kur parasti skatos lika ziņas Venspilī vai Liepājā (varēs ar laivu iziet jūrā vai nevarēs).
Hardcore
11-03-2007, 09:48 PM
Tas saucaas, blakus staaveeja acteku dievs labikataa. Nujaa, no riita celjsh bij diezgan drankjiigs. Aatraak kaa 130 braukt negribeejaas. Es gan no ievadteksta biju iedomeejies druumaaku aininju, ka sakraav uz mutes un diikjii. Rallijaa arii taa ir gadiijies dazhiem. Sakam 3reiz tfu, lai citreiz negadaas. Katraa zinnjaa ziemaa jaameklee biezaaks ledus un jaatrenneejas vaakt pepelacu.
Shofja
11-03-2007, 10:36 PM
Man extrēma pietika arī bez dīķa... vispār aiz kokiem bija kaut kāds ne ta purvs, ne ta kas - tipa ūdens bija...
Un vēl - izrādās no apgāzta auto nemaz tik viegli izkļūt nevar... vienīgās druvis kuras it kā varēja atvērt bija aizmugurējās, un tā kā es sēdēju aizmugurē, tad man reāli nācās pacīnīties, īstenībā, ja palīdzība nebūtu nākusi no ārpuses, nāktos droši vien aizmugurējo stiklu izsist ārā, jo durvis nu nekādi no iekšpuses attaisīt nevarēja...
Jonjon
11-03-2007, 10:40 PM
Man extrēma pietika arī bez dīķa... vispār aiz kokiem bija kaut kāds ne ta purvs, ne ta kas - tipa ūdens bija...
Un vēl - izrādās no apgāzta auto nemaz tik viegli izkļūt nevar... vienīgās druvis kuras it kā varēja atvērt bija aizmugurējās, un tā kā es sēdēju aizmugurē, tad man reāli nācās pacīnīties, īstenībā, ja palīdzība nebūtu nākusi no ārpuses, nāktos droši vien aizmugurējo stiklu izsist ārā, jo durvis nu nekādi no iekšpuses attaisīt nevarēja... Stiklu autiņam nav namaz tik viegli izsist.
olegs
11-03-2007, 10:42 PM
labi kas labi beidaaas :)
Hardcore
11-04-2007, 11:48 AM
nāktos droši vien aizmugurējo stiklu izsist ārā, jo durvis nu nekādi no iekšpuses attaisīt nevarēja...
Vispaar ir viena lieta, kas jaamaak izveerteet. Tiesa, nepieredzeejusham gandriiz nereaali. Moments ir taads, ka atkariibaa no bojaajuma, durvju atveershana var buut neiespeejama, tas viens, bet otrs, vecaakiem (un sapuvushaakiem auto) durvis atver un izraadaas, ka uz taam visa konstrukcija turaas kopaa, tobish autos ieloca stoiku un aaraa taapat netiek. Ir noveerots shitaads pasaakums uz zhiguljiem un mohaabichiem. Principaa ja sist, tad prieksheejo stiklu. Tas diezgan viegli izpogaajas, un ir liels caurums pa kuru liist aaraa. Un sit jamo blakus shoferim seedoshais, jo tur ir bish vairaak vietas kaajas izlociit.
Jafar
11-04-2007, 07:57 PM
2) tie, kas vēl nav nomainījuši vasaras riepas uz ziemas - dariet to laicīgi (mēs nākamnedēļ plānojām to tikai darīt... lūk arī sekas...)
3) noderēja daivingā iemācītā formula "APSTĀJIES, NOMIERINIES, PADOMĀ, RĪKOJIES" - vismaz uz mani tas nostrādāja, nekādas panikas, mierīga un secīga darbošanās, lai tiktu laukā.
Un, protams, paldies tiem šoferīšiem, kuri piestāja un palīdzēja, īpašs paldies Sergejam, kurš mani atveda līdz Ogrei (pārējie palika gaidot evakuatoru, bet mani, lai nemaisos pa kājām, aizsūtīja mājās...)
Brauciet uzmanīgi!!!
Labi tas kas labi beidzas.
Es vel pirmdien nomainiju ripulus un biju loti laimigs brivdienas.
Gulbene bij labi sasnidzis un vareja aizbraukt uz trasi atsvaidzinat iemanas brauksanai ar rokeni, sanesumus un t.t un t.l. .
Pirmaja sasalsanas diena to varetu izdarit vairaki soferi, lai atcereties ka braukt ja slid.
Valcha
11-04-2007, 08:56 PM
Pievienošos teiktajam, labs, kas labi beidzas.